Slavkovice 5, 59231 Nové Město na Moravě, advipo-dekorace@seznam.cz 

Zakázková výroba

10.11.2019

Zakázková výroba

Mnozí se bojí napsat, zjistit si informace a mají trochu té nedůvěry což je pochopitelné. My tu jsme však přesně od toho, abychom Vás naladili na správnou veselou vlnu a ještě za skvělou cenu vyrobili skvělý výrobek !

Opět po nějaké chviličce tu jsme s nějakým tím článečkem, abychom Vám trochu osvětlili postup naší práce a především té zakázkové, která je originální s tím správným nádechem duše. Věřím, že každý z Vás, kdo čtete tento článek máte rádi nejen výrobky sériové ( ačkoli velice pěkné ), ale rádi při nějaké oslavě, ať už narozeninové, ale hlavně svatební, předáte dáreček, i kdyby nějakou skromnost tak, aby tento dárek měl právě tuto duši, tento nádech přátelství, něčeho osobního, co udělá už na první pohled druhému radost.

A právě i z tohoto důvodu právě toto děláme a vyrábíme kusy právě pro Vás. Toto nás popohání vpřed a to chceme dělat i nadále. A jak toho chceme dosáhnout a co jsme i za tento uplynulý skoro rok, co vyrábíme zjistili a chceme využít ?

Jsme tu proto abychom Vám vyrobili krásný výrobek dle vašich představ, snad i ještě takový, který představy předstihne, zároveň tomuto výrobku dáme osobní kouzlo, ale především během celé komunikace chceme dát najevo, že tu jsme jen díky Vám, naším zákazníkům a proto Vám od začátku konverzace chceme dát tu správnou náladu, to nadšení, které s Vámi sdílíme. Proto se snažíme nastavit takové ceny, které asi nikde jinde neseženete ( samozřejmě i za přispěním trochu námahy po naším zaměstnání ). My jsme tu právě proto, abychom se Vám okamžitě, pokud to půjde věnovali, domlouvali s vámi podrobnosti a vy si nikdy nemyslete, nedůvěřujte, že se právě ten Váš vysněný výrobek, nedal vyrobit.

A jak tato celá operace probíhá ? No ..

a) Máme širokou škálu nápadů, možností a jen čekáme až napíšete ..

b) Když už nám napíšete, jsme prvně v elánu z Vaší zprávy, skáčeme, jsme tak trochu praštění ..

c) Ačkoli napíšete že chcete například krabičku, tak my už řešíme, přemýšlíme, kreslíme, děláme modely, nicméně ..

d) Je dobré, když nám napíšete trochu vědět, co chcete, jak by to mělo vypadat, co by to mělo obsahovat a k jakému účelu, nejlépe s jakými rozměry

- musíme alespoň vědět, k jakému účelu to spěje

e) Protože jinak vymodelujeme například box na jaggera, místo abychom připravili box na kapesníky :)

f) Po celou dobu jsme veselí a chceme, aby jste takto veselí a nadšení byli i vy !

g) Nicméně vždy dle Vaší představy dopředu vytvoříme cokoli na přání, od knoflíčků ve tvaru kytičky za 1 Kč ( za 0,5 Kč jen od počtu 2 ks :) ), až po boxíky na vína, knížky, fotky atpod.

h) Proto neváhejte a napište ať jde o cokoli, protože jsme tu právě od toho, abychom Vám vyrobili i ty 2 knoflíčky ve tvaru kytiček za 1 Kč, ale pro nás je to nejdůležitější vidět právě tu Vaši radost !

Proto všem strašně děkujeme za přízeň, opravdu si jí vážímě a budeme rádi za každou objednávku :)

Rubriky článků

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OTc4NGE