Slavkovice 5, 59231 Nové Město na Moravě, advipo-dekorace@seznam.cz 

E-shop

KONTAKTY

ADVIPO dekorace
Slavkovice 5
59231
tel: +420 721 832 538
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 440 Kč
skladem
Naše cena 800 Kč
skladem
Naše cena 320 Kč
skladem
Naše cena 180 Kč
skladem
Naše cena 11 Kč
skladem

Recenze zákazníků
Ohodnoťte naši práci a dejte nám zpětnou vazbu

Budeme rádi za zpětnou vazbu na naše výrobky, pokud jste měli možnost se na ně podívat, koupit si je a využívat je. Ať už je to pozitivní nebo negativní, my jsme rádi za každý příspěvek, díky kterému se pokusíme ještě se zlepšit ! Tak neváhejte a pomozte nám dělat radost Vám i lidem kolem.

Děkujeme Vám.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Lukáš Linhart [80.250.28.*]

18.02.2021 16:38

Gravírované FSC tužky pro Správu NP Šumava

V lednu 2021 jsme s firmou ADVIPO dekorace realizovali zakázku 3000 ks trojhranných tužek s gravírovaným textem k propagaci mokřadů na Šumavě. Práce je moc pěkná a komunikace s firmou naprosto ukázková. Mohu jen doporučit a děkuji za spolupráci!

ODPOVĚDĚT

Angela Bush [.*]

02.02.2021 19:47

veselé Vánoce

Už teď toužím po příštích Vánocích, protože jsem právě dostal adventní kalendář a ozdoby na stromě od Advipa Dekorace. Taková krásná práce!

ODPOVĚDĚT

Pavla O. [.*]

28.12.2020 21:43

Dřevěný blok s vlastním motivem

Dobrý den, nechávala jsem na zakázku vyobit dřevěný blok A5 s doplnitelnými listy. Domluva na vlastním motivu byla bezproblémová a velmi rychlá. Byla jsem informována o zaslání do zásilkovny. Mohu vřele jen doporučit. Nádherný blok, který udělal velkou radost :-)

ODPOVĚDĚT

Jana V. [85.70.213.*]

12.12.2020 22:41

Nádherný blok

Moc děkuji za úžasný blok. Líbí se mi, že se jedná o originál a práci, kterou dělaly české ručičky :) (žádná Čína jako ve většině ostatních obchodů). Navíc je možné se domluvit na případné úpravě nebo zakázkové výrobě. Až budu příště něco podobného shánět, ráda se na Vás opět obrátím.

ODPOVĚDĚT

Jana [88.103.216.*]

10.12.2020 11:20

vánoční dřevěná baňka se jménem

Velmi pěkná práce, i skvělá komunikace s firmou. Děkuji moc.

ODPOVĚDĚT

Týna [85.163.13.*]

09.11.2020 12:32

Ciferníky

Jednání výborné, rychlost nejrychlejší, spolehlivost nejlepší. Již nebudu objednávat jinde, protože jsem velice spokojená. Pan Pohanka ztvárnil přesně to, co jsem potřebovala za super peníze :) Doporučuji!

ODPOVĚDĚT

Aneta H. [31.192.86.*]

17.08.2020 19:20

Svatební dekorace

Opravdu nádherná práce svatební knihy a knoflíčků s monogramy na vývazky. Opravdu nádherná práce přesně podle našich představ, přání a vlastního návrhu. Velmi oceňuji rychlou a příjemnou komunikaci a rychlé dodání. 100% spokojenost!!!

ODPOVĚDĚT

Iva D [89.24.45.*]

14.07.2020 13:05

Dekorace na svatbu

Dekujeme za krasne drevene dekorace na nasi svatbu...s produkty jsme byli moc spokojeni, domluva na jednicku, ve vsem nam vysli vstric, kratka doba doruceni, urcite doporucujeme...????

ODPOVĚDĚT

Věra Havlíčková [31.31.228.*]

25.06.2020 21:43

Svatba

Naprostá spokojenost. Máme výrobky na svatbu a je to krásná práce. Vše jsme domlouvali individuálně. Přístup úplně perfektní. 100 procentně doporučuji ????.

ODPOVĚDĚT

Michal Holubec [78.80.26.*]

29.05.2020 08:13

Svatba

Jejich práce je krásná, během výroby komunikují a pošlou i návrh, což je pro představu výhodné. Hodnotím velice pozitivně. S výslednou prací jsem byl nadmíru spokojen.

ODPOVĚDĚT

Sandra [.*]

28.05.2020 23:17

100% spokojenost

Vřele doporučuji skvělá komunikace vše podle našich představ :)

ODPOVĚDĚT

Petra [188.134.165.*]

28.05.2020 18:55

Svatba

Jsme maximálně spokojeni. Rychlost, ochota a krásný výsledek. Ještě jednou moc děkujeme????.

ODPOVĚDĚT

Lenka [185.17.212.*]

30.04.2020 12:53

svatba

Výborné zpracování,rychlé dodání

ODPOVĚDĚT

Pavla [89.24.159.*]

21.04.2020 16:05

Svatební strom

ADVIPO dekorace můžu jen doporučit. Objednávali jsme si na zakázku vyráběný svatební strom a bylo nám ve všech ohledech vyhověno. Svatební strom je moc krásný. Navíc vyzdvihuji super komunikaci a ochotu majitelů. Moc děkujeme a budeme chválit, kudy budeme chodit :-) P&T

ODPOVĚDĚT

Lada B. [217.112.161.*]

25.03.2020 09:47

dekorace

Nechal jsem udelat dekoraci z jmen mych znamych..Moc hezka prace,skvela komunikace a pomoc pred vanocema.Vrele doporucuji :)

ODPOVĚDĚT

Pavlína Janu [86.61.168.*]

11.03.2020 21:02

Stojánek na tužky - králíček

Nechala jsem si udělat stojánky na tuzky - kralik. Do čtyř dnů bylo hotovo. Skvělá komunikace, vstricnost. Moc krásné to vipada! Jediné moc a moc doporucuji

ODPOVĚDĚT

Jiřina [217.170.102.*]

16.01.2020 06:46

narozeninový kalendář

Byli jsme jsme spokojeni úplně se vším -komunikace, rychlost výroby i dodání i s výrobky samotnými. Určitě ještě využijeme vašich služeb.

ODPOVĚDĚT

Lukáš [212.4.144.*]

06.11.2019 09:44

Recenze

Absolutní spokojenost s poskytovanými službami.

ODPOVĚDĚT

Lucie [84.21.102.*]

03.11.2019 20:48

100% spokojenost

Absolutní spokojenost se všemi výrobky. Bezproblémová komunikace, rychlé vyřízení, perfektní výrobky. Vřele doporučuji :)

ODPOVĚDĚT

Eva [185.246.210.*]

16.10.2019 19:44

pro narozeniny

Nechala jsem zhotovit zatím čtyři výrobky /tři boxy na šampaňské a knihu na obrázek/. Jsem moc spokojená a oslavence určitě potěší. Parádní práce, profi domluva, všechno funguje na 100%. Advipo plní přání! Děkuju moc!

ODPOVĚDĚT

M [86.61.169.*]

11.09.2019 22:10

Dřevěné srdíčko na peníze

Dárek vyroben naprosto podle našich představ a určitě udělal velkou radost. Komunikace skvělá a mohu jen doporučit. Rozhodně to nebyl poslední výrobek, který jsme zde nechali udělat. Děkujeme.

ODPOVĚDĚT

Pavlína Janu [86.61.168.*]

11.09.2019 21:09

Dar pro travu

Krásné dílo, skvělý dar, jen tak dál Vito!

ODPOVĚDĚT

Markéta N. [62.245.98.*]

11.09.2019 14:18

Svatební

Nechali jsme si vyrobit výrobky na naši svatbu - svatební truhlu, strom hostů, fotoknihu a dřevěná dekorační srdíčka. Výroba velmi rychlá, komunikace perfektní, bylo vyhověno všem našim požadavkům. 100% spokojenost! Už se těšíme, až si necháme vyrobit další výrobky! M+D

ODPOVĚDĚT

Nikola [84.16.127.*]

05.08.2019 21:48

Naprosto perfektní!

Krásné výrobky, perfektní domluva a příjemné ceny. Určitě doporučuji!

ODPOVĚDĚT

jolana [195.113.221.*]

01.07.2019 13:43

100%DOPORUČENÍ

maximálně spokojený nákup,domluva,krásná práce,luxusní ceny!! děkuji

ODPOVĚDĚT

Karolína [37.44.16.*]

25.06.2019 12:34

Recenze výrobků

Naprosto perfektní práce. Krásné výrobky, příjemné jednání, skvělá domluva. Rozumné ceny. Doporučuji!!!

ODPOVĚDĚT

NTdkZTRjM